A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Тиждень основ здоров’я в Розсошанській ЗОШ I-III ступенів

Дата: 16.04.2018 16:36
Кількість переглядів: 653

   Напевно не один раз у своєму житті кожна людина чула таке прислів’я: «Здоров’я – усьому голова», або «Бережи одяг доки новий, а здоров’я – доки молодий». Здоров’я – тема досить популярна. Про неї пишуть у спеціальних наукових виданнях і на сторінках масової преси. Роблять доповіді, читають лекції професори для великих аудиторій. На роботі, вдома, у школі обговорюють важливі рекомендації вчених.

   Збереження й зміцнення морального, фізичного, інтелектуального та психічного здоров’я вихованців є одним із пріоритетних завдань Розсошанської ЗОШ I-III ступенів. Так, з 02.04 по 09.04 2018 року у Розсошанській школі було проведено тиждень основ здоров’я. Вчитель основ здоров’я Ляшок Людмила Володимирівна провела різні конкурси для учнів 1-4 класів та 5-11 класів. А на загальношкільній лінійці дітям було вручено грамоти за участь у конкурсах та заохочувальні призи.

Фото без опису

Фото без опису

  Учні 1-4 класу взяли участь у конкурсі малюнку «Я – здорова людина!» I місце – Лиса Крістіна, учениця 3 класу та Дихтяр Анастасія, учениця 4 класу; II місце – Возна Софія та Вільчинська Адріана, учениці 2 класу; III місце – Лемешко Софія та Шинкарук Даша, учениці 3 класу.

   Учні 5-11 класу змагались у таких конкурсах: «Розгадай ребусну картку», «Граючись – навчаємось», «Під час масових заходів».

Фото без описуФото без опису
    За активну участь у тижні основ здоров’я I місце виборола Матвійчук Діана, учениця 10 класу, II місце – Величко Максим, учень 10 класу, III місце – Доротюк Вікторія, учениця 6 класу.

Фото без опису

   На завершення тижня вчитель фізкультури Криськова Марина Іванівна провела спортивні змагання з учнями 3,4 класу. Учні сформували 2 команди «Сила» та «Позитив». Учні змагалися у таких естафетах: «Кенгуру» (біг у мішках), «Біжи обережно» (біг з яблуком на ложці), «Біг з м’ячем» (втримати м’яч палками), «Не впусти м’яча» (втримати м’яч ногами), «Гра з обручами» та естафета «Обруч, скакалка, стілець».

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   На закінчення Людмила Володимирівна побажала усім міцного здоров’я, миру на землі, гармонії з собою та оточуючими, берегти своє здоров’я та допомагати у скруті іншим, бути щирим, милосердним, доброзичливим.

Хай буде все побачене – побачено,

Хай буде все пробачене – пробачено,

Хай буде вік прожито, як належить,

На жаль, від нас нічого не залежить.

Будьте здоровими! Будьте щасливими!

Будьте красивими! І завжди добрими!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь