A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Дата: 27.04.2018 12:10
Кількість переглядів: 506

   З метою проведення цілеспрямованої роботи з дітьми щодо профілактики травматизму, навчання правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, безпечного відпочинку, виховання поважного ставлення до безпеки людини,  вироблення навичок поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій в Розсошанській ЗОШ I-III ступенів з 16 по 20 квітня пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності в якому були задіяні всі учні школи, класоводи, класні керівники, педагог-організатор та вчитель захисту Вітчизни.

   Класоводи та класні керівники ознайомили учнів з навчальними таблицями: «Безпечні канікули» (1-4 клас), «Безпека руху зі школи додому» та «Правила поведінки школярів на перервах і після уроків» (1-6 клас), «Безпека в лісі» та «Електробезпека» (5-8 клас), «Перша допомога в разі кровотечі», «Засоби надання першої допомоги» та «Як діяти у разі знаходження вибухонебезпечного пристрою» (9-11 клас). А, також, ознайомили з матеріалами на постійно діючих стендах «Безпека життєдіяльності» і «Як діяти в НС».

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   Класні керівники для своїх учнів провели вікторини «Ви самі вдома» та «Під час масових заходів», а вчитель основ здоров’я, Ляшок Людмила Володимирівна, провела у 7 класі гру-подорож «Основні правила поведінки під час збирання грибів та лікарських рослин», а у 8 класі – відпрацювання дій: перехід проїжджої частини дороги; інформаційне повідомлення «Радіаційна безпека і захист населення у разі виникнення НС»; складання пам’ятки «Основні правила поведінки при виявленні розливу ртуті».

Фото без описуФото без описуФото без опису

   В рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у нашій школі пройшов День ЦЗ, який провів Бобрик Віталій Павлович. Учні по тривозі евакуювались зі школи, надавали допомогу потерпілому, одягали захисні маски та протигази, робили виміри.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь