A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Кольоровий тиждень

Дата: 23.09.2019 20:32
Кількість переглядів: 341

   17 вересня у Розсошанському ліцеї серед учнів 1-4 класів розпочався кольоровий тиждень. Кожен день тижня присвячувався певному кольору. Завданням для дітей було принести овочі і фрукти певного кольору та одягнутися у одяг відповідного кольору. А ще, діти мали знати яку користь для організму людини приносять ті чи інші овочі та фрукти, які вони принесли.

   Отже, вівторок був сонячним і яскравим – жовтого кольору. Жовтий – символ тепла, радощів і поваги. Це колір золота і стиглого колоса, через яке він уособлює Сонячне світло.

   У середу відзначався день червоного кольору. Червоний – гарячий колір, у ньому присутні всі сторони життя: з однієї – повнота життя, свобода та енергія; з іншої – ворожнеча, помста й агресивність.

   Четвер позначився зеленим кольором. Зелений – символ природи і молодості; він «міст» між двома протилежними кольорами веселкового спектру – гарячим червоним і холодним синім. А тому виступає кольором надії на злагоду, мир і спокій.

   П’ятниця майоріла синім кольором. Синій – символ вірності, довір’я і безкінечності: як безкінечними бачиться морська далечінь і небесна глибина.

   Виховний відділ ліцею ознайомив учнів із особливостями кольоротерапії та символікою кольорів в Україні, а ще розповіли про користь та шкоду вживання овочів та фруктів відповідно для організму кожної людини індивідуально. Переможцями кольорового тижня стали третьокласники. Їм було вручено грамоту за I місце, альбоми для кожного учня та солодощі. Іншим учнівським колективам – солодощі та подяки за участь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь