A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Робоча зустріч податківців з представниками підприємницької спільноти та керівництвом Розсошанської територіальної громади

Дата: 15.03.2021 10:25
Кількість переглядів: 321

 

Робоча зустріч податківців з представниками підприємницької спільноти та керівництвом Розсошанської територіальної громади

Фото без опису        

У Розсошанській сільській раді відбулась робоча зустріч податківців з  сільським головою Василем Дячком та представниками підприємницької спільноти по роз’ясненню податкового законодавства, легалізації заробітної плати та щодо популяризації електронної звітності та сервісів, які пропонує платникам Державна податкова служба.

         У ході діалогу обговорено новації податкового законодавства, зокрема, використання РРО/ПРРО фізичними особами підприємцями, подання звітності в електронному вигляді, списання, відтермінування та прощення податкового боргу та податкові канікули для ФОП першої групи, передбачені Законом 1072.

        Під час зустрічі фахівці державної податкової інспекції  ДПС у Хмельницькій  області та представники  територіальної громади  поспілкувалися в тісному співробітництві та погодили шляхи вирішення проблемних питань. Також в ході зустрічі всі бажаючи мали змогу отримати тематичну друковану продукцію від податкової для подальшого користування.

   Також наголос було зроблено на використанні можливостей Електронного кабінету, як новітньої інформаційно-телекомунікаційної системи, яка працює для забезпечення реалізації платниками податків своїх прав та обов’язків, визначених Податковим кодексом, та простотою і зручністю отримання доступу до порталу, робота з яким здійснюється через Інтернет мережу та не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення.

       Начальник Хмельницької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області Анатолій Щепанський наголосив, що на сьогоднішній день питання легалізації заробітної плати та погашення заборгованості із її виплати є і залишається одним із першочергових завдань органів влади та органів ДФС. Тільки завдяки легалізації зайнятості населення та детінізації заробітної плати можливе додаткове збільшення податкових надходжень, зокрема податку на доходи фізичних осіб, що є основним джерелом надходжень місцевого бюджету та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Варто нагадати, що не оформлення належним чином трудових відносин з найманими працівниками та виплата зарплат в «конвертах» є порушенням законодавства про працю.

      Усім присутнім  наприкінці зустрічі  податківці вручили листівки з податковою тематикою для використання у роботі та розповсюдження серед ФОП.  

                             Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь