A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

I етап обласного конкурсу на кращого волонтера, присвяченому 25-річчю Незалежності України та Міжнародному Дню волонтера.

Дата: 15.12.2016 19:31
Кількість переглядів: 538

15 грудня у м. Хмельницькому в приміщенні обласної організації ветеранів по вулиці Грушевського 87 відбулося нагородження переможців I етапу обласного конкурсу на кращого волонтера, присвяченому 25-річчю Незалежності України та Міжнародному Дню волонтера.

Фото без опису

Фото без опису

На це свято були запрошені найактивніші волонтери з різних районів Хмельницької області, а саме: Кам’янець-Подільського, Дунаєвецького, Ярмолинецького, Хмельницького, Летичівського, Шепетівського, Ізяславського, Старокостянтинівського, Городоцького, Білогірського, Віньковецького і ін.. Це 55 волонтерів-активістів які вже у поважному віці та 21 волонтер шкільного віку. Здавалось би, людина-волонтер поважного віку сама вже потребує допомоги, але ні, ці люди є дуже активними громадськими діячами і до сьогоднішнього дня, та своєю доброчинністю вони роблять неоцінену справу та надають безмежну допомогу тим, хто її потребує.

Фото без опису

Фото без опису

Усіх було нагороджено грамотами та подяками і грошовою винагородою. Також, грамотами і подяками нагородили кращих волонтерів серед учнівської молоді за вагомий внесок у розвиток волонтерської діяльності серед ветеранів та молоді Хмельниччини, де був і учень 11 класу Розсошанської ЗОШ I – III ступенів Лемешко Максим Олександрович. Максим являється керівником волонтерського загону «Спадкоємці Перемоги», а координатором цього загону є педагог-організатор Розсошанської ЗОШ I-III ступенів Ляшок Людмила Володимирівна. Лемешкл Максим став учасником обласного конкурсу «На кращого волонтера», та отримав подяку за вагомий внесок у розвиток волонтерської діяльності серед ветеранів та молоді Хмельниччини.

Фото без опису

Фото без опису

   Волонтерська робота проводиться за напрямками: «пенсіонер – пенсіонеру», «діти – пенсіонеру», «пенсіонер – молоді».

   Усе це свято звеселив та додав настрою і урочистості Люшня Михайло Петрович разом із своїм чудовим колективом. Вони заспівали пісень від яких стало радісно, які навернули сльозу та до глибини душі вразили своєю мелодійністю, українським корінням, чарівністю, глибоким змістом.

Фото без опису

Тож не будьмо байдужими!!!

Допомагаймо тим, хто потребує допомоги!!!

Робімо добро, даруймо любов, радість спілкування та співчуття тим, хто скривджений долею!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь