Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути

22 січня – День Соборності та Свободи України

22 січня – День Соборності та Свободи України

   У Розсошанській ЗОШ I-III ступенів пройшли заходи приурочені Дню Соборності. Загальношкільна лінійка розпочалася з слухання Гімну України. На лінійці вчитель історії Коваль Людмила Олександрівна розповіла про важкий історичний шлях України до незалежності, а, також, показала учням відеоролики про День Соборності. Педагог-організатор, Ляшок Людмила Володимирівна, організувала флешмоб «Україна – мій дім!».

19:39 23.01.2018

22 січня – День соборності України.

22 січня – День соборності України.

      22 січня – День соборності України. Це дуже велике свято, яке є річницею відразу двох важливих подій в історії нашої країни: перше проголошення незалежності України і День соборності. І тому учні та вчителі Андрійковецької ЗОШ І-ІІ ступенів взяли участь у флешмобі «УКРАЇНА СОБОРНА»

19:33 23.01.2018

Розсошанська громада у п’ятірці кращих серед 366 громад України

Розсошанська громада у п’ятірці кращих серед 366 громад України

     Ще у 2015 році вирішили об’єднатися в територіальну громаду мешканці Ружичанки, Розсоші та навколишніх сіл. Люди повірили у перспективу своїх населених пунктів і вже незабаром відчули позитивні зрушення в економічному та соціально–культурному розвитку. Так, за оцінкою фінансової спроможності 26 ОТГ нашої області за 9 місяців 2017 року, в загальному рейтингу Розсошанська  громада посіла перше місце. А в загальнодержавному рейтингу – у п’ятірці лідерів. Зокрема, власні доходи на одного мешканця склали 3 856, 8 грн, а капітальні видатки – 2903, 7 грн. Гарний показник у громади й з питомих видатків на утримання апарату управління – 11,4 відсотка. Це теж найкращий показник в області.

19:24 03.01.2018

Новорічне дійство для дітей з обмеженими можливостями

Новорічне дійство для дітей з обмеженими можливостями

      21 грудня у м. Хмельницькому, в районному Будинку культури, відбулося новорічне дійство для дітей з обмеженими можливостями, яке підготували учасники драматичного гуртка Розсошанської ЗОШ I-III ступенів під керівництвом Івасюк Оксани Зіновіївни. На свято був запрошений заступник голови райдержадміністрації Янчук Сергій Іванович, який привітав усіх дітей та батьків зі святом Миколая, прийдешніми новорічними та різдвяними святами. А далі розпочалося свято . Спочатку лунали вітання для всіх від Діда Мороза та Снігуроньки, потім - від ведучих, а далі на свято завітала Баба Яга та Кікімори. Ото було весело, бо Баба Яга та її група підтримки учили дітей робити свою веселу зарядку.

19:56 23.12.2017

Наш веселий Новий рік !

Наш веселий Новий рік !

     20 грудня у Розсошанській ЗОШ I-III відбулося новорічне свято «Наш веселий Новий рік». На свято були запрошені Дід Мороз, Снігуронька та Баба Яга, які вели новорічне свято та розважали дітей у різних конкурсах та завданнях. Діти грали у сніжки, вчили крутий танок, збирали у корзину овочі з городу, грали у гру «Павутина».

19:46 22.12.2017

19 грудня – День святого Миколая

19 грудня – День святого Миколая

      Сьогодні ми вшановуємо святого Миколая. Це веселе народне свято. Колись  господарі варили в цей день пиво, скликали гостей: гуляли та веселилися.  У народних легендах та переказах святий Миколай боронить людей від різного стихійного лиха, а найбільше - на воді. Ось чому всі рибалки у своїх домівках мали образ святого Миколая. Виходячи в море на промисел, рибалки брали з собою образ Святого Чудотворця. А ще, святий Миколай вважається покровителем дітей. 19 грудня він збирає всіх дітей на суд. Добрій, слухняній дитині він дає медяник і всім гарним дітям в цей день дарує подарунки. І сьогодні ми хочемо відтворити свято Миколая, яке символізує любов і доброту, бо до нашого народу повертається правда, а з нею разом народні звичаї, свята та обряди.

20:07 20.12.2017

Конкурс «Новорічна витинанка» та «Новорічна іграшка»

Конкурс «Новорічна витинанка» та «Новорічна іграшка»

    Напередодні новорічних та різдвяних свят у Розсошанській ЗОШ I-III ступенів 15 грудня відбулося 2 конкурси: «Новорічна витинанка» та «Новорічна іграшка». Діти із задоволенням виготовляли ялинкові прикраси, використовуючи папір, лампочки, тканину, фарби. Не менш творчою і цікавою була і робота над витинанками, де діти витинали не тільки сніжинки, а й цілі новорічні композиції.

20:03 17.12.2017

День вшанування  учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

    Сьогодні, 14 грудня , у Розсошанській ЗОШ I-III ступенів з метою протистояння злу, насильству, несправедливості та руйнування навколишнього світу; сприймання чужого болю як свого, повагу до людей, які віддали своє життя заради майбутнього життя людства; вболівання за минуле своєї держави, почуття відповідальності відбулась лінійка вшанування  учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  Це визначено Указом Президентом України № 945/2006 року від 10 листопада 2006 року. 

23:27 14.12.2017

До Дня Збройних сил України. Діти Андрійковецької ЗОШ - для бійців АТО.

До Дня Збройних сил України. Діти Андрійковецької ЗОШ - для бійців АТО.

    Людська пам'ять має здатність забувати. І на четвертий рік війни, живучи у спокої, теплі і достатку, ми  часом забуваємо, хто і якою ціною забезпечує нам усе це. Щоб нагадати про це і дорослим, і малим, наприкінці листопада в Андрійковецькій ЗОШ І-ІІ ст. було проведено благодійний ярмарок. Діти з батьками власноруч випекли різні смаколики і реалізували все це для запрошених жителів села. Виручка склала 3 525 гривень, що перевершило усі наші сподівання. На одержання кошти було придбано гостинці, діти написали зворушливі листи для воїнів, намалювали малюнки. Посилка дійшла на передову у Луганській обл. якраз у День збройних сил. Воїни прислали нам відеозвіт, щиро подякували. І кожен у нашій школі відчув, що причетний до спільної  великої справи, що усі старання не проходять даремно. 

21:01 06.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь