Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути

Голодомор в Україні

Голодомор в Україні

     28 листопада у м. Хмельницькому в приміщенні Обласної наукової бібліотеки відбувся черговий збір лідерів учнівського самоврядування. Зібрання було присвячене темі голодомору.

21:18 29.11.2017

День японської культури у Ружичанській бібліотеці

День японської культури у Ружичанській бібліотеці

     2017 рік проголошений Президентом Петром Порошенком роком Японії в Україні. Бібліотекар Ружичанської бібліотеки Темчишена Тетяна Вікторівна оформила відповідну тематичну виставку про Країну сходу сонця.

20:01 28.11.2017

Тиждень безпеки життєдіяльності учнів

Тиждень безпеки життєдіяльності учнів

   Сьогодні проблема безпеки дитини, її уміння захистити себе в навколишньому середовищі була й залишається наріжним і актуальним питанням у системі виховання й освіти нашої молоді, адже відомо, що особливо в літній період близько 50% дітей залишаються самі в домівках. Саме тоді виникає небезпека травм, стресів, психологічних надломів, а то й утрати найдорожчого – життя.

17:30 14.11.2017

" Відважний український воїн - нащадок наших козаків".

" Відважний український воїн - нащадок наших козаків".

14 та 15 жовтня працівники культури с.Андійківці та Вищі Вовківці відзначали в селах  два славетних свята –  День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці .  " Відважний український воїн - нащадок наших козаків". 

20:40 20.10.2017

12 жовтня – Всесвітній день художника

12 жовтня – Всесвітній день художника

   Всесвітній день художника відзначається з 1998 року. Подивившись навкруги ми переконуємося, що мистецтво присутнє у нашому житті скрізь: графічні картини прикрашають кімнати; ілюстрації допомагають зрозуміти зміст книжок, газет та журналів; плакати передають різноманітну інформацію; живописними розписами прикрашають стіни будинків ззовні і всередині; художники виставляють свої картини у музеях та виставках; шанувальники живопису милуються улюбленими композиціями вдома.

20:53 19.10.2017

День Захисника України та Козацтва

День Захисника України та Козацтва

    Патріотами не народжуються, ними стають… Невід?ємною частиною у школі є патріотичне виховання. Учні вчаться шанувати і любити свої звичаї, традиції, сім?ю, родину, Україну. Усі люблять українську пісню, адже Українська пісня – це душа народу. Це  безмежне поле, засіяне зерном історії і заквітчане людськими надіями, це любов до Батьківщини і ненависть до її ворогів. Вона пахне запашними чорнобривцями і материнськими теплими долонями.

20:43 16.10.2017

«Козацькому роду - нема переводу»

«Козацькому роду - нема переводу»

      13 жовтня 2017 року в Ружичанському сільському будинку культури відбулося свято «Козацькому роду - нема переводу»,  присвячене Дню Захисника України, Дню Козацької Покрови.

20:31 14.10.2017

Осінній вернісаж «Осінь - художник»

Осінній вернісаж «Осінь - художник»

    З метою естетичного сприймання навколишнього світу, збагачення знань учнів про чудодійні обереги нашого життя - квіти ; сприяння розвитку творчих здібностей дітей, бажання примножувати родинні традиції, берегти свою національну культуру у Розсошанській загальноосвітній школі I-III ступенів 22 вересня відбувся осінній вернісаж «Осінь - художник».

13:22 27.09.2017

Знову дзвоник кличе до школи

Знову дзвоник кличе до школи

       Першого вересня галасливий шкільний дзвінок вкотре закликає дітвору за шкільні парти, сповіщаючи про початок нового навчального року. Першого вересня наші навчальні заклади гостинно відчинили двері для дітей, учителів, батьків, гостей, запрошуючи на свято Першого дзвоника та День знань. Свята пройшли урочисто: лунали дитячі пісні, звучали теплі слова вітань від директорів шкіл та гостей, вручалися подарунки першокласникам та нагороди (премії) учням і вчителям за досягнення і перемоги в попередньому навчальному році. Священик Розсошанської парафіяльної церкви поблагословив усіх учнів і побажав гарного, плідного навчання.  Одинадцятикласники урочисто завели першачків до їхнього першого класу.

16:20 04.09.2017

Оздоровлення та відпочинок дітей громади

Оздоровлення та відпочинок дітей громади

   Цьогоріч за сприяння депутатів об'єднаної територіальної громади,  для всіх учнів, що закінчили 8, 10 та 11 класи Андрійковецької ЗОШ І-ІІ ст., Розсошанської ЗОШ І-ІІІ ст. та Ружичанського НВК у серпні було організовано якісне оздоровлення та  відпочинок на березі Чорного моря. Наших дітей радо прийняв   табір «Прибережний» у селищі Лазурне Херсонської області: кімнати на 6 осіб, власний пляж, цілюще морське повітря. Спортивно-розважальні програми, купання в морі, сонячні ванни, заняття за інтересами, нові знайомства та нові друзі – кожен день був цікавий та насичений. Хлопці та дівчата мали змогу проявити усі свої таланти: спортивні, хореографічні, вокальні, художні, організаторські тощо. Відпочинок був вражаючий та незабутній. 

19:16 20.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь