Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути

«Молоде покоління за безпеку дорожнього руху»

«Молоде покоління за безпеку дорожнього руху»

    З метою привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування в дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху, зміцнення позитивного іміджу Національної поліції України з 03.04.17 по 07.04.17 у Розсошанській ЗОШ I-III ступенів проведено шкільний етап Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

19:48 10.04.2017

Всеукраїнський фестиваль-конкурс молодих митців музичного, театрального, хореографічного та образотворчого мистецтва «Хочу стати зіркою України»

Всеукраїнський фестиваль-конкурс молодих митців музичного, театрального, хореографічного та образотворчого мистецтва «Хочу стати зіркою України»

    1-2 квітня 2017 року в місті Житомирі проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс молодих митців музичного, театрального, хореографічного та образотворчого мистецтва «Хочу стати зіркою України».

22:37 03.04.2017

«Найкращий читач Хмельниччини - 2017»

«Найкращий читач Хмельниччини - 2017»

      22 березня 20 найкращих читачів Хмельницького району взяли участь в ІІІ етапі обласного конкурсу «Найкращий читач Хмельниччини - 2017». Найкращий читач Ружичанської сільської бібліотеки  Гула Андрій, прийняв участь у конкурсі. Серед учнів-читачів 6-х класів Андрій став переможцем -  зайняв І місце, нагороджений грамотою і отримав подарунок.

18:54 24.03.2017

Вареники для військових

Вареники для військових

   Розуміючи,як матері, сестри, жінки, доньки  хлопців, що стоять на передовій і боронять нашу землю, як потрібна їм підтримка і турбота  двадцять дві жительки села Андрійківці зібралися березневого дня у шкільній їдальні. Метою їхнього зібрання було приготовити смаколиків для бійців – домашніх вареників.І приготували не багато, не мало – понад 4 тисячі вареників. На передову домашнє частування відвезуть місцеві волонтери зорганізовані Лесею Стебло.

21:20 19.03.2017

«Нас єднає Шевченкове слово»

«Нас єднає Шевченкове слово»

   Кожна нація, кожен народ має імена, які становлять його велич, славу і національну гордість. Для нас, українців, це - Тарас Шевченко.

23:41 11.03.2017

«Великий байкар»

«Великий байкар»

   Є письменники, ім’я яких, незважаючи на різноманітність їх творчого доробку, асоціюється переважно з одним літературним жанром. Таким митцем в українській літературі був Леонід Глібов. Він увійшов в історію рідного письменства як видатний байкар.

23:35 10.03.2017

«Вклоняємось тобі, мати роду людського, ім’я якій - жінка!»

«Вклоняємось тобі, мати роду людського, ім’я якій - жінка!»

   7 березня в Ружичанському будинку культури  відбувся святковий концерт  до Міжнародного жіночого дня 8 березня «Вклоняємось тобі, мати роду людського, ім’я якій - жінка!» Зі сцени звучали вітальні слова, музичні номери учнів районної музичної школи та веселі запальні таночки танцювального колективу «Ружичаночка». Усім присутнім  учні Ружичанського НВК, учасники драмгуртка,  продемонстрували уривок із твору О.Кобилянської «В неділю рано зілля копала». Глядачам подарували ліричні пісні учасники художньої самодіяльності будинку культури, солісти Наталія Гаврилюк та Максим Омельчук. Фольклорний колектив «Джерело» та жіночий гурт «Молодички» звеселили усіх присутніх веселими українськими піснями.

22:59 08.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь