Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути

Мова моя українська

Мова моя українська

   21 лютого в Ружичанському НВК відбувся виховний захід до Міжнародного дня рідної мови, який підготувала вчитель української мови та літератури Франчук Валентина Іванівна для учнів 5-11 класів. Ведучі заходу розповіли про роль мови в нашому житті, процитували вислови видатних людей про рідну мову та підкреслили, що мова є душею нації, її генетичним кодом. Школярам продемонстрували цікаві відеоролики з історії рідної мови, веселили гуморесками та залучали до конкурсів. Натхненно, з великою любов’ю прозвучали поетичні та прозові твори українських письменників, присвячені мові. Завідуюча сільською бібліотекою  Темчишина Т.В. та шкільний бібліотекар Потравна В.Ю. оформили книжкову виставку «Мова моя українська».

18:10 21.02.2017

Небесна сотня – то в серцях вогонь

Небесна сотня – то в серцях вогонь

   20 лютого вчитель історії Ружичанського НВК Антонюк Л.Л. провела захід, присвячений пам’яті Героїв  Небесної сотні "Небесна сотня - то в серцях вогонь". Ведучі заходу Гнідий Сергій та Шаламай Лілія ознайомили присутніх з подіями 2014 року, які відбулися на Майдані в Києві. У виконанні учениці 6 класу Усік Іванки прозвучала пісня "Обірвалося життя". Пролунали вірші у виконанні Мельник Марини та Стасюк Діани. Не залишили нікого байдужими і кадри відеоролику про Небесну сотню. Наприкінці заходу учні 6 класу виконали пісню "Воїни світла". Також було згадано про сучасну ситуацію на Сході країни і показано відеоролик "Україна понад усе".  

18:03 20.02.2017

Ти – мій біль, Афганістан.

Ти – мій біль, Афганістан.

   Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в Ружичанському НВК відбулася зустріч учнів середніх та старших класів з воїнами-афганцями. На заході були присутні Панов Микола Анатолійович, підполковник з обласного центру,  наш односельчанин  Бровко Микола Петрович. Микола Анатолійович поділився спогадами про війну в Афганістані, яка стала найбільшим болем і трагедією увійшла до українського народу.

19:57 15.02.2017

ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ ГЕРОЇВ КРУТ

ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ ГЕРОЇВ КРУТ

     27 січня в Ружичанському НВК відбувся виховний захід, присвячений річниці бою під Крутами (вшанування пам’яті юнаків, які героїчно загинули за незалежність країни 29 січня 1918 року). Вчитель історії Антонюк Л.Л. продемонструвала відео з якого учні пригадали ті події та подвих героїв Крут.

20:54 30.01.2017

"Як тварини підготувалися до зими".

"Як тварини підготувалися до зими".

    У 2 класі Розсошанської ЗОШ до уроку природознавства учні підготували проект "Як тварини підготувалися до зими". Була проведена величезна робота учнями класу, класним керівником Івасюк О.З. та батьками. З чудовими роботами діти виступали перед класом, захищаючи свої проекти!!!Залишились гарні враження від проведеної роботи.

14:01 28.01.2017

22 січня – День Соборності та Свободи України

22 січня – День Соборності та Свободи України

   День Соборності – свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.         Офіційно в Україні День Соборності відзначають з 1999 року. 21 січня 1990 року патріотичні сили організували «живий ланцюг» між Києвом, Львовом та Івано-Франківськом як символ духовної єдності людей східних і західних земель України. В кінці 2000-х рр. почали відроджувати традицію створення «живих ланцюгів», що символізують єдність українського народу.

22:05 20.01.2017

Свято села Андрійківці

Свято села Андрійківці

В приміщенні шкільної їдальні 13 грудня 2016 року жителі села Андрійківці святкували Свято села. Андрійківчан привітали староста села Андрійківці, Вищі Вовківці Білик З.М., депутат Хмельницької районної ради Кухаришен Р.М., директор Андрійковецької ЗОШ І-ІІ ст.. Бялковський Ф.В., депутат Розсошанської сільської ради, голова ФГ «Поділля» Петришин В.І.

20:08 21.12.2016

I етап обласного конкурсу на кращого волонтера, присвяченому 25-річчю Незалежності України та Міжнародному Дню волонтера.

I етап обласного конкурсу на кращого волонтера, присвяченому 25-річчю Незалежності України та Міжнародному Дню волонтера.

15 грудня у м. Хмельницькому в приміщенні обласної організації ветеранів по вулиці Грушевського 87 відбулося нагородження переможців I етапу обласного конкурсу на кращого волонтера, присвяченому 25-річчю Незалежності України та Міжнародному Дню волонтера.

19:31 15.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь