A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути

9 жовтня в Києві проходив Всеукраїнський марафон Wizz Air Kyiv City Marathon 2016.

9 жовтня в Києві проходив Всеукраїнський марафон Wizz Air Kyiv City Marathon 2016.

9 жовтня в Києві проходив Всеукраїнський марафон Wizz Air Kyiv City Marathon 2016. Учні Ружичанського НВК взяли участь в ньому, а саме: Малік Владислав, Шуварський Ігор, Баланюк Ян у супроводі свого вчителя фізкультури Козак Наталії Миколаївни .

16:00 23.10.2016

"За волю, за Славу"!

"За волю, за Славу"!

   14 жовтня в селі Андрійківці, відбулося свято присвячене "Дню козацтва та захисника України". Директор будинку культури Швець Олена Миколаївна, бібліотекар Благун Ганна Францівна та педагог-організатор Осинська Тетяна Леонідівна разом з учнями Андрійковецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів провели свято під гаслом "За волю, за Славу"!

20:35 15.10.2016

День українського козацтва, Покрову Пресвятої Богородиці та День Захисника України відзначали в Розсошанській ЗОШ I-IIIст.

День українського козацтва, Покрову Пресвятої Богородиці та День Захисника України відзначали в Розсошанській ЗОШ I-IIIст.

   14 жовтня у нашої держави потрійне свято. Ми відзначаємо День українського козацтва, Покрову Пресвятої Богородиці та День Захисника України.

20:09 14.10.2016

«Бібліотек@ – сучасна, креативна, твоя!»

«Бібліотек@ – сучасна, креативна, твоя!»

27 вересня 2016 року в Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся VIII обласний Форум бібліотекарів Хмельниччини «Бібліотек@ – сучасна, креативна, твоя!» приурочений до Всеукраїнського дня бібліотек. В рамках форуму відбувся ярмарок соціальних ініціатив «Впровадження кращих інновацій у роботі бібліотеки», який пройшов на території та в приміщенні обласної наукової бібліотеки.

20:01 03.10.2016

Міжнародний день миру

Міжнародний день миру

   23 вересня вся країна відзначала Міжнародний день миру. Не оминула ця подія і Розсошанську загальноосвітню школу I-III ступенів. Педагог-організатор Ляшок Людмила Володимирівна організувала конкурс плакатів на тему «Ми – діти – єдина родина планети Земля!» Учні 5-11 класів під керівництвом класних керівників підготували плакати на конкурс, а класоводи провели відповідні виховні години для учнів 1-4 класів.

19:05 25.09.2016

Вернісаж «Золотий листочок»

Вернісаж «Золотий листочок»

   У Розсошанській загальноосвітній школі I-III ступенів є добра традиція, яка підтримується вже не один рік. Це – у вересні місяці проводити виставку-конкурс композицій з природного матеріалу, мозаїчних картин. Ось і у цьому році, 23 вересня, відбувся вернісаж «Золотий листочок», який організувала педагог-організатор Ляшок Людмила Володимирівна, де у виготовленні робіт діти використали найрізноманітніший природний та підручний матеріал.

18:41 25.09.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь